Carina - Här och Nu!

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av Carina - 18 mars 2012 00:44


Jag sitter och stirrar runt omkring mig...........Herregud hur det ser ut i nya lägenheten! Stökigt! Fast några kartonger till har jag lyckats packa upp  .


I fredags fick jag och Tingeling härligt sällskap på strandpromenaden. Carina och Breezer! 
Sååå kul!!

Det var fantastiskst härligt väder   varmt och soligt. Vi var ute i nästan 2½ timme......så härligt......vi bara njöt! 


 


Det var lite blött bitvis på vägen så Tingeling blev rätt så smutsig....


 
 
Men vad gör väl lite smuts när man får vara ute med bästa kompisen Breezer på promenad?! Inte ett dugg kan jag säga  !


Jag provade och filma med telefonen men det gick inte så bra.......jag lägger in en filmsnutt i alla fall....jag hoppas ni ser att hundarna har hur kul som helst!



   


På kvällen fick jag besök av mitt härliga barnbarn Iza. Lite godis och Spöket Laban och Alfons Åberg och sen somnade Iza snabbt på soffan......



Lördagsmorgonen startade med lite fika och mera Spöket Laban och Alfons Åberg. Vi la lite pussel och läste i prinsesstidningen och gjorde ett besök på lekparken......


     


Vi fikade ute på parkbänken och myste i det fina vädret. Tack för besöket Iza  


Vid lunchtid var det dags för Iza att åka hem till mamma och pappa igen. Å för mig var det dags att försöka plocka ur några kartonger till.......puh.......  .......


Senare på eftermiddagen fick jag besök av hemlige Mållgan som hjälpte mig att få kyl och frys på plats närmare väggen.........JÄTTEMYCKET TACK! Nu ser det betydligt bättre ut i köket   !


En härlig tur längs strandpromenaden, visserligen inte lika varmt väder som i fredags, men ändå en riktigt skön promenad i fantastiskt trevligt sällskap. Sen blev jag bjuden på kinarestaurang där jag åt riktigt god mat.........mmm.....såååå gott!


Jag tycker precis som Alfons Åberg att det är himla bra att ha en hemlige Mållgan   !  

 

Jag somnade på soffan framför TV:n ikväll.......inte tänkt så......hade planer att jag skulle se en ny serie .......å så blev det ju inte då..... ......... men Herregud......vart tog hemlige Mållgan vägen......han bara försvann   ........precis som Alfons Åbergs hemlige Mållgan brukar göra  ......... Nåja......han dyker väl upp igen endera da'n........  .



NY DAG - NYA MÖJLIGHETER!


Carina       

Ovido - Quiz & Flashcards