Carina - Här och Nu!

Direktlänk till inlägg 28 januari 2013

Irriterande kärring

Av Carina - 28 januari 2013 20:48
Det har varit en mycket bra helg! Jag var i Hassela i lördags. Slalom hela dagen......så kul!
Jag blev jätteglad då jag fick göra sällskap med mina kompisar Tomas och Göran. Ett Varmt Tack  till ett fantastiskt trevligt sällskap   . Jag ser fram emot nästa slalomresa   !
Jag kan inte komma ifrån att halva nöjet med slalomåkningen är fikat. Varm choklad och mackor......det är sååå mysigt och såååå gott    !
Två omgångar fika hann vi med. Det var skönt att sitta i värmestugan och vila. Jag var rejält trött i benen framåt eftermiddagen. Å vi ska inte tala om söndagen. Jag kunde nästan inte gå! Hujedamej!
Det var nästan ingen kö i liftarna   .  Kanske beroende på vädret. Det var gränsfall på blåsten. I vissa nerfarter tog vinden ett rejält tag om en. I vissa nerfarter var det vindstilla. Solen fick vi tyvärr inte se. Men jag hade jättekul!
Hoppas du kan vara med nästa gång Ditte! Massor med kramar till dig   !

Igår tog jag ett kvällspass i Skönviksbacken. Kanske inte helt genomtänkt med tanke på att jag fortfarande hade ganska mycket känningar i benen sen lördagen. Men det är ju så roligt att åka utför   !
I Hassela är alla liftar bemannade med personal som hjälper till att få liften på rätt plats på ändan.  Himla bra   , tycker jag, som är ovan och lite osäker då jag åker själv. 
I Skönvik är arbetet ideelt vilket gör att det inte alltid är så lätt att bemanna med personal överallt. Jag har fått hjälp och blivit bemött på ett fantastiskt bra sätt av alla som jobbar i Skönviksbacken.
Men igår kände jag mig som en riktigt irriterande kärring   ......å jag va' nog det också.....
Då jag kom fram till spärren vid liften så ropade jag in till stugan att jag ville ha hjälp med liftpinnen. Och snällt kom det en ungdom och såg till att jag kom iväg uppför backen   .
Nästa åk likaså..... och nästa åk likaså... och nästa åk....och nästa åk...
Jag skojade lite med grabbarna emellanåt och en av dom log lite vid ett tillfälle och tyckte att jag måste prova och klara liften själv nå'n gång.
Och han har helt rätt   ! Men jag vill inte   ....!
Vet inte om jag är klen men jag har provat att ta emot liftpinnen själv då den kommer farande (för mig) i hög fart och jag tycker det blir en smäll i handleden och sen får

jag ont resten av kvällen   ..... Kanske är jag lite pjålig   ...kanske är jag lite

rädd   ...

Jag vill skicka massor med Tack och Kramar till alla underbara ungdomar (och äldre!!) som tar hand om både backen och oss åkare i Skönvik!! Ni gör ett fantastiskt bra jobb!! Utan er hade vi ingen backe här i gränsen vid Timrå-Sundsvall.


Men tyvärr måste jag hälsa till er grabbar i liften att DEN IRRITERANDE KÄRRINGEN KOMMER TILLBAKA   .......läskigt va'   ?!


  


NY DAG - NYA MÖJLIGHETER!


 

Carina

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 25 mars 2013 19:24

Vad gör man på en söndag?  En solig   söndag som i helgen....... Går i kyrkan kanske.......     Nja......kanske inte riktigt "i" kyrkan utan snarare sådär lite utanför.......kanske lämpligen stannar upp vid dess port   ......      D...

Av Carina - 20 mars 2013 10:30


Veckorna bara rusar iväg! Det är så mycket jag skulle vilja göra men tid och ork räcker inte till. Det har medvetet blivit rätt mycket slalom. Säsongen är kort och börjar nu gå mot sitt slut.      Jag och Tingeling tränar fortfarande Agil...

Av Carina - 11 mars 2013 08:39

Nu gäller det att ligga i   !     Säsongen går mot sitt slut. Nu är det slalom som gäller så fort det finns en chans!     På söndagsmorgonen var det bara att slänga in alla grejor i bilen och köra mot Birsta och möta upp med m...

Av Carina - 2 mars 2013 11:26


Jag har varit i Skönviksbacken några gånger dom sista två veckorna. Och jag har konstaterat att det är livsfarligt i liften         Som jag har bloggat om  tidigare så vill jag ha hjälp med att få liftpinnen på plats i ändan. Jag vill ...

Av Carina - 20 februari 2013 16:34

  Det finns en tjuv hos min syster   ...... Eller finns det två   ?     Himla bra med kamera i mobiltelefonen. Ett fantastiskt bra sätt att avslöja tjuvar på. Kolla här!     Jag hann precis ta ett par bilder när den första mys...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se