Carina - Här och Nu!

Gästbok

Signatur:
    Kom ihåg mig
Adress till din blogg / hemsida:

Skriv in koden som står till höger:
   Spamskydd  
Inlägg:

Hej!
Vad skönt att se att Tingeling mår bra igen. Det var full fart på henne ser jag. Hon är så lik sin pappa. Kom ihåg att försök klippa henne runt ögonen så att hon ser. Det gjorde inte jag på pappan i början och när han inte kunde se blev han lite skraj för allt. Kram på er hela familjen ;)

av Lena 9 juli 2011 kl 16:19

För att göra en lång historia kort så föddes ju denna donna här för 10 år sedan, det tog 6 månader innan hon kom på att jag inte skulle äta upp henne när jag kom in i boxen. Hon reste sig upp i panik när jag gick in i boxen när hon var helt ny.. Sedan har paniken kommit och gått, mest kommit. Inridningen, inga problem, barbacka i grimma i skogen, utan hjälp.. Lastning, inga problem, förrän nu. Hovis, gått i vågor. Har ALDRIG kunnat galoppera (75 % fullblod i henne), galopperar hon på lina sliter hon sig i panik, eftersom hon inte kan bära sig utan går omkull. Travarbetet är en dröm.. Kiropraktikern har hittat en gammal skada i bakedelen, som han jobbar med, men han är skeptisk, veterinären säger att hon är frisk.. De jag tränat för säger att det är ridningen.. Men hon kan ju inte galoppera lös i hagen, hur sk ahon då kunna galoppera med en ryttare på ryggen??
Kram på dig!

av Kerstin 12 mars 2011 kl 19:53

Halloj. Nu har jag fixat en och även två bloggar, men jag tror att det är denna jag ska använda. (står här ovan). Så får vi se hur detta kommer att fungera?

Kram Kicki

av Kicki 11 januari 2011 kl 08:48
n
ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se