Carina - Här och Nu!

Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Carina - 4 maj 2011 08:20


Vad det är härligt att rida ut  ! 

Det händer så mycket....... 


Som i helgen till exempel. Vi promenerade längs en jättefin skogsväg som i hästarnas sinne har enormt mycket goda   buskar på sidorna. Greven försöker alltid norpa åt sig en och annan kvist.


Optimist som jag är försökte jag vända mig om i sadeln och filma Leif och Märta-Louise som kom skrittande en bit bakom oss.


Vad händer? Jo, naturligtvis så kände Greven att jag hade släppt "kontrollen" för en stund......HAN KLEV RAKT IN I DOM TVÅ METER HÖGA BUSKARNA....och då menar jag inte att han bara stannade bredvid och norpade lite kvist....


Nä, på ett ögonblick så stod vi mitt ibland alla buskar och grenar. Jag var tvungen att slå av kameran och försöka ta oss ut ur buskarna utan att fastna med stigbyglar och tyglar.


Greven var JÄTTENÖJD   ! Han som normalt sett brukar tycka att det är lite obehagligt då vi rider i skogen och grenarna drar sig efter kroppen.........nu brydde han sig inte ett dugg fastän att han stod med buskar både under magen och på båda sidor av kroppen.


- Himla va' gott   , sa han!



 


Jag måste medge......jag hade rätt roligt åt händelsen......synd att det inte var Leif som hade kameran i handen......det såg säkert rätt så kul ut   !



NY DAG - NYA MÖJLIGHETER!


Carina   

Ovido - Quiz & Flashcards